Kiszállítás

MIBEN VAGYUNK JOBBAK?


Törekszünk a mindenkori lehető legmagasabb minőségű termékek kiszállítására, amely törekvés sikerességét komoly referenciáink bizonyítanak.

Közvetlenül importáljuk termékeink nagy részét, így téve lehetővé a termékek frissességét és a versenyképes árfekvést ill. azok rugalmasságát.

Zöldfűszereink a legmagasabb minőséget képviselik, amely garanciát jelent a kifogástalan, friss és hosszantartó minőségre.
 


Éjjel-nappal
elérhetőek vagyunk.

Többféle megrendelési lehetőség közül válogathatnak vevőink (hagyományos telefon, üzenetrögzítő, fax, e-mail)

Cégünk - a szakmán belül szinte egyedüliként - rendelkezik ISO9001 és HACCP rendszerrel, amely kihat a minőségi raktározásra ill. a szállításra.


Cégünk saját maga állítja elő különlegesen magas minőségű tisztított termékeit vákuumos csomagolásban, amelyekhez Magyarországon egyedüliként egyáltalán nem használunk mesterséges tartósítószereket, amely a termékek ízén is érződik, ennek ellenére a professzionális vákuum csomagolás miatt tovább áll el, mint a hagyományos termékek.

Több, mint 30 éves kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a legritkább zöldség és gyümölcs termékekkel is tudunk szolgálni, ha arra igény jelentkezik.

Cégünk- a szakmán belül szinte egyedüliként- működő nyomonkövethetőségi rendszerrel biztosítja vevőinek az élelmiszerbiztonságot.
Cégünk ügyeleti rendszert működtet, amely lehetővé teszi, hogy sürgősen is partnereink rendelkezésére álljunk.